OV Chipkaart

U kunt in onze busjes reizen met een OV Chipkaart.

Kaartjes

Het blijft echter ook mogelijk om gewoon een kaartje te kopen, uitsluitend met pin betaling. Er zijn enkeltjes en tienrittenkaarten, beide ook met korting voor kinderen van 4 t/m 11 jaar en 65-plussers.

Tarieven (2019):

- enkeltje volwassene €2,30

- enkeltje met korting €1,60

- tienrittenkaart volwassene €17,-

- tienrittenkaart met korting €10,-

Eén stripje geeft recht op vervoer vanaf te opstapplaats tot de uitstapplaats, de afstand maakt niet uit. U kunt met een kaartje meerijden van het beginpunt tot het eindpunt van de route.

Prijsverschil

Met het kaartje betaalt u voor de gehele rit, met de OV Chip betaalt u per kilometer. Dat betekent dat er een prijsverschil kan optreden. Als u vaker met de buurtbus reist, raden wij u dan ook aan om goed te onderzoeken wat voor u het voordeligst is. Een totaal overzicht opstellen van de verschillen is ondoenlijk, er zijn immers vier soorten kaartjes, en vele soorten kortingproducten op de OV Chip.

Op de tarieven pagina van Syntus kunt u zien wat uw reis met een OV Chipkaart kost, en welke korting eventueel beschikbaar is.

Informatie over kortingen

Meer informatie over de OV-Chipkaart en mogelijke kortingen vindt u op de website OV Chipkaart (kijk voor kortingen op "Reizen op Reisproducten").

Geen pinpas?

Het is mogelijk om met contant geld kaartjes te kopen bij de Primera (in Eerbeek en in Brummen). Deze kaartjes kosten € 2,30 en zijn te koop per twee of per drie.