Er zijn op 't ogenblik geen omleidingen bekend.

Lees meer...

Omleidingsborden

Omleiding Centrum Eerbeek eindelijk voorbij!

Update 24 april: De afsluiting van het Stuijvenburchplein is voorbij, met ingang van 23 april is de omleiding opgeheven.

Op 5 januari wordt het centrum van Eerbeek opnieuw afgesloten, in verband met de herinrichting van het Stuijvenburchplein.

Al het verkeer, dus ook de buurtbus, wordt omgeleid. Onze haltes Offenbachstraat (bij de Jumbo/Spoorzicht) en Centrum (bij de Plusmarkt/Sprengenland) zijn onbereikbaar, en worden voor de duur van de omleiding vervangen.

In plaats van de halte Offenbachstraat gaat u naar de Bernstein, naast de Primera. In plaats van de halte Centrum gaat u naar de Derickxkamp, ter hoogte van de Beekwal.

Houdt u er rekening mee dat deze omleiding tot enige vertraging kan leiden - met name als u bijvoorbeeld in Brummen de trein naar Arnhem moet halen, kan het verstandig zijn een bus eerder te nemen.

De omleiding duurt dit keer waarschijnlijk tot begin april.

Op de website van de gemeente staat een uitgebreid artikel over de herinrichting van het plein. Daarnaast is meer informatie te vinden op de "Ruimte voor Eerbeek" pagina van de gemeente, onder Werk In Uitvoering.